Zakelijk en privé vervoer

Next Level Business Limo onderscheidt zich in chauffeursdiensten voor de zakelijke markt. Door onze jarenlange ervaring begrijpen wij uw behoefte als zakelijke klant als geen ander.
Een afspraak buiten de deur, een gast op bezoek, een evenement? Voor elke mobiliteitsbehoefte bieden wij een passende oplossing. Wij brengen u niet alleen maar van A naar B, wij ontzorgen en bieden meerwaarde voor uw business.
Door gebruik te maken van onze diensten is uw reistijd geen verloren tijd, onze chauffeur brengt u zorgeloos naar uw bestemming terwijl u doorwerkt.
Om u daarbij te ondersteunen maken wij gebruik van luxe en comfortabele voertuigen. Bovendien zijn onze chauffeurs professioneel getraind, altijd discreet, servicegericht en representatief.

Luxe chauffeurs diensten

Enkele voorbeelden van wat wij bieden:

Directievervoer

Moet u van en naar belangrijke meetings en heeft u hiervoor vervoer nodig voor uzelf of een (internationale) gast? Met onze Next Level dienstverlening kunt u uw aandacht en tijd efficiënt en effectief inzetten, terwijl wij zorgdragen voor het vervoer. Wij treden op als verlengstuk van uw organisatie door de logistiek en coördinatie op ons te nemen. Hiermee ontzorgen wij en bieden meerwaarde.
Next Level Business Limo beschikt over luxe VIP voertuigen met uiterst proffessionele, altijd discrete, servicegerichte en representatieve chauffeurs.

Luchthavenvervoer

Heeft u vervoer nodig van en naar een luchthaven voor uzelf of uw gast? Met onze dienstverlening kunt u dit gerust aan ons overlaten.

Aankomende reizigers worden opgewacht en begroet binnen de luchthaven, bagage overgenomen en begeleid naar het voertuig. Ook houden wij pro-actief vertragingen en wijzigingen in de gaten. Met deze service bieden wij een totaaloplossing waardoor u uw kostbare efficiënt kunt benutten.

Roadshow

Meerdere afspraken op verschillende locaties? (In de financiële sector beter bekend als roadshow). Ook hiervoor kunt bouwen op onze jarenlange ervaring .

Onze chauffeur brengt u naar uw bestemming en blijft paraat en beschikbaar tijdens uw meeting. Naar behoefte kan de chauffeur in de tussentijd u verder van dienst zijn voor bijvoorbeeld een boodschap of het verzorgen van een lunch. Zodra u klaar bent staat de chauffeur paraat om u zonder tijdverlies naar uw volgende bestemming te brengen.

hello.